Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde uyanmak

Rüyada denizde uyanmak

Rüyada denizde uyanmak çok güzel olaylar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada denizde uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada denizde uyanmak hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarında uyanmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada uykudan uyandırılmak tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp uyanmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi uyandırmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaza uyandırılmak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak uyandığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada düşmeden uyanmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments