Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besmele çekerek uyanmak

Rüyada besmele çekerek uyanmak

Rüyada besmele çekerek uyanmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, şen kahkahalar atacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada besmele çekerek uyanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada besmele çekerek uyanmak büyük bir adım atılacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada besmele çekerek şeytanı kovmak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, başarılarının çoğalacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada besmele çekerek uçmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini halay çekerken görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kem gözlere geleceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine inanılır.

Rüyada birini halay çekerken görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Rüyada içini çekerek ağlamak mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada acı çekerek doğum yapmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına inanılır.

Rüyada acı çekerek ölmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments