Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev hapsi olmak

Rüyada ev hapsi olmak

Rüyada ev hapsi olmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, refah içinde olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev hapsi olmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Rüyada ev hapsi görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, keyfe kavuşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Rüyada ev hapsi olmak başarısız ve mutsuz olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, problemlerini çözeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada annemin hapse girdiğini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada hap yuttuğunu görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments