Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken izlenmek

Rüyada uyurken izlenmek

Rüyada uyurken izlenmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada uyurken izlenmek gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Rüyada uyurken izlendiğini görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyurken izlenmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada tanıdık birini uyurken görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını uyurken görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken öldüğünü görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına alamet eder.

Rüyada uyurken namaz kılmak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine inanılır.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments