Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyurken öldüğünü görmek

Rüyada uyurken öldüğünü görmek

Rüyada uyurken öldüğünü görmek bereketin ve verimin olacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada uyurken öldüğünü gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek bir durumu aydınlatabilmek veya gerçeklere ulaşabilmek için üzerine gitmeniz gerekebilir.

Rüyada uyurken öldüğünü görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birini uyurken izlemek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanı uyurken görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir adamı uyurken görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yedi uyurları görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyurken korkmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulur.

Rüyada köpeği uyurken görmek borcunun kalmayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada uyurken yılan görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments