Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi uyurken görmek

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kazancının daha da artacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek kötü karakterli bir kadına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek yaralarına da merhem olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, gücünün azalacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilini uyurken görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşı uyurken görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments