Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yatakta uyurken görmek kısmetlerinin kapanacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı uyurken görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeği uyurken görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı uyurken görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments