Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kacırmak

Rüyada altın kacırmak

Rüyada altın kacırmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada altın kacırmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Rüyada altın kacırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada altına kaçıran birini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine alamet eder.

Rüyada korkudan altına kaçırmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Rüyada altına idrar kaçırmak ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, imkânsızı başaracağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada uyurken altına kaçırmak bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ana baba sözü dinlemeye delalet etmektedir.

Rüyada altına kaçırdığını görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin altına kaçırdığını görmek rızkının kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments