Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyumak ve uyanmak

Rüyada uyumak ve uyanmak

Rüyada uyumak ve uyanmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yeni bir araba satın alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyumak ve uyanmak gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada uyumak ve uyanmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, hayatının afiyette geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uyumak uyanmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüp uyanmak ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, başarı üstüne başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin şansının artacağına delalettir.

Rüyada tam düşerken uyanmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka evde uyanmak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Rüyada deprem görerek uyanmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments