Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp uyanmak

Rüyada ölüp uyanmak

Rüyada ölüp uyanmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüp uyanmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölürken uyanmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölüp uyanmak ahiret inancına göre yaşanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü uyandırmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, rızıksız kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü uyandırmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, bir anda yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak ihanet dolu bir işe girileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için uyanmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada düşerken uyanmak tatsızlıkların sona ereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments