Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem görerek uyanmak

Rüyada deprem görerek uyanmak

Rüyada deprem görerek uyanmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada deprem görerek uyanmak gördüyseniz:

  • Boşa para harcamak sevdiğiniz kişiyle aranızda sorun yaratabilir.

Rüyada deprem görerek uyanmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine yorulur.

Rüyada kabus görerek uyanmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada deniz gören ev almak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına inanılır.

Rüyada deniz gören ev görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, stresli bir ortama gireceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada rüya gören birini görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yüzünü görememek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, çevre değiştireceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada deniz gören ev satın almak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada göremediğini görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments