Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okuyarak uyanmak

Rüyada ezan okuyarak uyanmak

Rüyada ezan okuyarak uyanmak hatalarından erken döneceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, neşesini kaybedeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla beklentisi olan, size fazlaca görev yükleyen ya da sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan sesine uyanmak çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, daha çok dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada ezanla uyanmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Rüyada sabah ezanında uyanmak rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Rüyada ezan duyarak uyanmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments