Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uykuya yatmak

Rüyada uykuya yatmak

Rüyada uykuya yatmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, terfi edeceğine, rahata kavuşmaya, tabiri caizse can bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada uykuya yatmak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada uykuya yatmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada uykudan uyandırılmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada uykuda korkmak kendisine ev alacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işaret eder.

Rüyada uykulu olduğunu görmek kasasının ağırlaşacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada uykuda namaz kılmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada başkasını uykuda görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyku tulumu görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uykusuz kalmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments