Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uyku tulumu görmek

Rüyada uyku tulumu görmek

Rüyada uyku tulumu görmek saygın ve ünlü biri olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına inanılır.

Rüyada uyku tulumu gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Rüyada uyku tulumu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Rüyada birini uykudan uyandırmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, ün salacağına, yeni mallara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uykuya yatmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Rüyada uykusuz kalmak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, kafasını toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada uyku uyumak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, yeni yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını uykuda görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, zor günlerin biteceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments