Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını uykuda görmek

Rüyada başkasını uykuda görmek

Rüyada başkasını uykuda görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada başkasını uykuda gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Rüyada uykuda ölmek kısmetinin kendinden yana olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uykudan uyanmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyku seti görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, mal edineceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uykuya dalmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uykuda namaz kılmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada uykudan uyandırmak prestij kaybı yaşanacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uykuya yatmak ana baba dualarının alınacağına, dedikoduya, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine alamet eder.

Rüyada uykuda ağlamak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazanç elde edeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments