Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uykulu olduğunu görmek

Rüyada uykulu olduğunu görmek

Rüyada uykulu olduğunu görmek gıybet edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uykulu olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Rüyada uykulu olmak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına inanılır.

Rüyada uykuda ağlamak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını uykuda görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyku uyumak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uykuda korkmak hayırlı haberler duyacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uykuya yatmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada birini uykudan uyandırmak rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini uykuda görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments