Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uykuda korkmak

Rüyada uykuda korkmak

Rüyada uykuda korkmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, şerefe ve izzete, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, daha fazla kazanç getireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada uykuda korkmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya inanılması zor şeylere para yatırabilirsiniz.

Rüyada uykuda korkmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uyku tulumu görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına yorulur.

Rüyada çok uykulu olmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uyku seti görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, hafifleyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalettir.

Rüyada uykulu olmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginlik içinde olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada uykusuz kalmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza alamet eder.

Rüyada çok uykusu gelmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments