Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin alıcı görmek

Rüyada gelin alıcı görmek

Rüyada gelin alıcı görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada gelin alıcı gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada gelin alıcı görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uydu alıcısı görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada komşunun gelinini görmek tatsızlık olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada istenmeyen gelin olmak hem de sevdiklerinin olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinin görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada camide gelin görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin cenazesi görmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kişinin isteklerine nail olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments