Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üveyik kuşu görmek

Rüyada üveyik kuşu görmek

Rüyada üveyik kuşu görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, çok daha iyi günler göreceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalettir.

Rüyada üveyik kuşu gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada üveyik kuşu görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada üveyik avlamak uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, karlı işlere gireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada serçe kuşu tutmak rakiplerine büyük fark atacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada huma kuşu görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deve kuşu eti görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşu öpmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments