Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu yakalamak hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada beyaz muhabbet kuşu yakalamak güç, kudret ve iman sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu yakaladığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşları yakalamak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak maddi olanakların kötüleşeceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu yakalamak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşlarını yakalamak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak bereket ve zenginlik olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments