Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada huma kuşu görmek

Rüyada huma kuşu görmek

Rüyada huma kuşu görmek kalp kırıklığı olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada huma kuşu gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek yapmak istediğiniz işler için gerekli bağlantıları kurabilirsiniz.

Rüyada huma kuşu görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve güvercin görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşunu öldürmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına yorulur.

Rüyada serçe kuşu görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine inanılır.

Rüyada kuşları beslemek canın sıkılacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde kuşlar görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri kuşlar görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, işlerinde aksama olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments