Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalkan balığı avlamak

Rüyada kalkan balığı avlamak

Rüyada kalkan balığı avlamak hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, büyük emekler vereceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Rüyada kalkan balığı avlamak gördüyseniz:

  • Sadece sizin için önemli konulara odaklanmalısınız.

Rüyada kalkan balığı avlamak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada denizde kalkan balığı görmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Rüyada kılıç kalkan görmek gelirinin artacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalkan uçak görmek kesesinin dolacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalkan görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Rüyada büyük balık avladığını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine inanılır.

Rüyada balık avladığını görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments