Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz, bazı anlaşmalar veya belli başlı fikirleriniz konusunda şüpheci olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada evinin üstüne uçak düştüğünü görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Rüyada üstüne uçak düştüğünü görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada uçağın üstüne binmek hayallerinin gerçek olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Rüyada düşen uçakta olmak böylece işlerini yoluna sokacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sevap işleyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada uçakla düştüğünü görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sevdiği insanların olacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, esenliği bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments