Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen uçakta olmak

Rüyada düşen uçakta olmak

Rüyada düşen uçakta olmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bundan hayır göreceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşen uçakta olmak gördüyseniz:

  • Başkalarının peşinden gitmek yerine kendi planlarınızı uygulamalısınız.

Rüyada uçakta düştüğünü görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine uçak düştüğünü görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada uçağı düştüğünü görmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağın yanarak düştüğünü görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak düşmüş görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına delalet eder.

Rüyada uçak düşerken görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, hayalkırıklığı duyacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işarettir.

Rüyada yanarak düşen uçak görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments