Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçakla düştüğünü görmek

Rüyada uçakla düştüğünü görmek

Rüyada uçakla düştüğünü görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Rüyada uçakla düştüğünü gördüyseniz:

  • Devam eden işlerinizi bitirmeye çalışmalısınız.

Rüyada düşen uçağın içinde olmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına inanılır.

Rüyada uçağının düştüğünü görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir uçağın düştüğünü görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağı düşürmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçaktan düştüğünü görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kısmetin açılacağına, kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada bindiğin uçağın düştüğünü görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yere düşen uçak görmek sadaka ya da zekat vereceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments