Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne oturmak

Rüyada üstüne oturmak

Rüyada üstüne oturmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada üstüne oturmak gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin üstüne oturmak tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş üstüne oturmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına inanılır.

Rüyada sandık üstüne oturmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işarettir.

Rüyada kaplumbağanın üstüne oturmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, canını sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne oturmak kavgaların biteceğine, onların güvenini sarsacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağın üstüne oturmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak rahatsızlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments