Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağın üstüne oturmak

Rüyada toprağın üstüne oturmak

Rüyada toprağın üstüne oturmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, can sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Rüyada toprağın üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Daima dikkatli olmalısınız.

Rüyada toprağın üstüne oturmak rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet eder.

Rüyada taşın üstüne oturmak büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada kedinin üstüne oturmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada bokun üstüne oturmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, nasibin bollaşacağına yorulur.

Rüyada farenin üstüne oturmak mutluluk ve başarı getireceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, maaşının artacağına tabir olunur.

Rüyada tuvaletin üstüne oturmak sevinçten gözyaşı dökeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada dizlerinin üstüne oturmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne oturmak çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments