Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin üstüne oturmak

Rüyada köpeğin üstüne oturmak

Rüyada köpeğin üstüne oturmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bereketin artacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizi veya kafanızdaki projeleri başkalarıyla paylaşırken söylediklerinizden etkilenen veya size destek olmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada köpeğin üstüne oturmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü üstüne oturmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, hakkını savunamayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Rüyada farenin üstüne oturmak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne oturmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalettir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurun üstüne oturmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bokun üstüne oturmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sonra kendi işini kuracağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments