Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne kusmak

Rüyada üstüne kusmak

Rüyada üstüne kusmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, hayatının karışacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada üstüne kusmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi üstüne kusmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üstüne kusmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, kendisini ailesine vereceğine, dünya mallarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan kusmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayatının zorlaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada yediğin yemeği kusmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kum kusmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının kusmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada buğday kusmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments