Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin üstüne kusmak

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, istediği gibi yaşayacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyük kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak işinden uzaklaşacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına yorulur.

Rüyada üstüne kusmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işarettir.

Rüyada kendi üstüne kusmak sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, ona özlemle sarılacağına inanılır.

Rüyada insan pisliği kusmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, itibar kazanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada safra kusmak yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilav kusmak bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada balık kusmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, güzel günlerin geleceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine delalet eder.

Rüyada hap kusmak aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments