Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum kusmak

Rüyada kum kusmak

Rüyada kum kusmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kum kusmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar daha istikrarlı bir geleceğin ilk adımları olabilir.

Rüyada kum kusmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz kumu görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada çuvalda kum görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, hikmete kavuşacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada kumda yürüdüğünü görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlu yolda yürümek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada kum altında kalmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada kum dökmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, düşünmeden hareket edeceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz kumda yürümek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments