Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan kusmak

Rüyada burundan kusmak

Rüyada burundan kusmak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulur.

Rüyada burundan kusmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen sizin, rekabet etmekte ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada burundan kusmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada iki burun görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının burun temizlemek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, isteklerine kulak vereceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet eder.

Rüyada burun deliklerini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah burun görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet eder.

Rüyada buruna hızma takmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments