Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday kusmak

Rüyada buğday kusmak

Rüyada buğday kusmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada buğday kusmak gördüyseniz:

  • Durumu kontrol ederek konuşmakta fayda var.

Rüyada buğday kusmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek yerken kusmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz su kusmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kıl kusmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Rüyada insan eti kusmak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine alamet eder.

Rüyada ağız dolusu su kusmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kurt kusmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına işaret eder.

Rüyada salatalık kusmak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments