Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi üstüne kusmak

Rüyada kendi üstüne kusmak

Rüyada kendi üstüne kusmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada kendi üstüne kusmak gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Rüyada sevgilinin üstüne kusmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya delalet eder.

Rüyada üstüne kusmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi üstüne kusmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada sarı renk kusmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç avuç kusmak aksiliklerin başgöstereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan yemek ve kusmak rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğene kusmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından böcek kusmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments