Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon bulamamak

Rüyada pantolon bulamamak

Rüyada pantolon bulamamak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada pantolon bulamamak hayallere kavuşulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada pantolonu bulamamak hasta olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi bulamamak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin yerini bulamamak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına, Allah katında günahlarının affolacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömleğini bulamamak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ev bulamamak özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yolu bulamamak aile hayatının hayır getireceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments