Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan bulaştığını görmek

Rüyada kan bulaştığını görmek

Rüyada kan bulaştığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kan bulaştığını gördüyseniz:

  • İşinizi şansa bırakma meylindesiniz.

Rüyada kan bulaştığını görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne kan bulaştığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada telefonla arayıp bulamamak sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada çamura bulanmış birini görmek çarelere kavuşacağına, insanları kandıracağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına delalettir.

Rüyada pantolonu bulamamak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisini bulamamak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, yerinde saymayacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu bulamamak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada çorap bulamamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments