Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstüne altın takmak

Rüyada üstüne altın takmak

Rüyada üstüne altın takmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, çok mutlu edeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne altın takmak gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi düşündükten sonra belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada üstüne altın takmak yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada alyans üstüne alyans takmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada dişin üstüne diş takmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, maddi güç sahibi olacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulur.

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, bahtının da çok parlak olacağına, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada birine altın takmak hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet eder.

Rüyada altın diş takmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, herhangi zarara uğramayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments