Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine altın takmak

Rüyada birine altın takmak

Rüyada birine altın takmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, eşyaların yenileneceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birine altın takmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada saça altın takmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi saat takmak kazancının günden güne düşeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kalın altın yüzük takmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine altın takmak gelişeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, düşmanından kurtulmaya delalettir.

Rüyada gelinlik giymek ve altın takmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın lira takmak durgunlaşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments