Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans üstüne alyans takmak

Rüyada alyans üstüne alyans takmak

Rüyada alyans üstüne alyans takmak çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, dünya malının çoğalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada alyans üstüne alyans takmak gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada alyans üstüne alyans takmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık alyans takmak maddi açıdan ferahlamaya, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, ekmeğinin azalmayacağına yorulur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah alyans takmak hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada birine alyans takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada altın alyans yüzük takmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments