Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın diş takmak

Rüyada altın diş takmak

Rüyada altın diş takmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, resmi bir göreve getirileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işarettir.

Rüyada altın diş takmak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada altın diş takmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada damak diş takmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, ona özlemle sarılacağına inanılır.

Rüyada diş teli takmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kişinin gönlünü alacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada dişe teli takmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişin üstüne diş takmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş çıkarıp takmak kötüyse düzeleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağza diş takmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yeni diş takmak rakiplerin üzüleceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments