Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında kene görmek

Rüyada saçında kene görmek

Rüyada saçında kene görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında kene gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada saçta kene görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçında kene görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, kısa sürede başarısının artacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet eder.

Rüyada köpekte kene görmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kene görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yaşamına renk geleceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kene görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada köpekten kene koparmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında kene görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, içebileceğine yorulur.

Rüyada bit pire kene görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments