Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstünde balık görmek

Rüyada üstünde balık görmek

Rüyada üstünde balık görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, gülmeye hasret kalacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, sorunların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada üstünde balık gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada suyun üstünde balık görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde balık görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yani babasına benzeyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde balık görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, acı tecrübeler edineceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık üstünde görmek başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada masanın üstünde balık görmek dış ticarete atılacağına, helal lokmalar yiyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada üstünde balık görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balıkların üstünde yürümek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet etmektedir.

Rüyada balık üstünde yürümek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments