Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üstümde böcek görmek

Rüyada üstümde böcek görmek

Rüyada üstümde böcek görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada üstümde böcek gördüyseniz:

  • Yayıncılık, bilişim, medya, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler veya dış ticaret başlıklarında iletişim hızlanıyor.

Rüyada üstümde böcek görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına işaret eder.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst kat görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kazancını çoğaltacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah üstü açık araba görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst amirini görmek yediği ekmeğin verimli olacağına, büyük başarılar kazanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulur.

Rüyada üst katta oturmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada diz üstü çökmek hastalıkların şifa bulacağına, zor durumda kalınacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments