Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağı kanamak

Rüyada kulağı kanamak

Rüyada kulağı kanamak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kulağı kanamak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada kulağı kanamak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri kanamak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, çıkmaza gireceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalbi kanamak problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada burnu kanamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağı kanamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizleri kanamak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağı kanamak manevi olarak çok rahat edileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak isteklerinin yerine geleceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments