Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste yılan görmek

Rüyada üst üste yılan görmek

Rüyada üst üste yılan görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, muradın yerine geleceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst üste yılan gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Rüyada üst üste yılan görmek gelişiminin hız kazanacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada üst üste yatak görmek gıybet edeceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret eder.

Rüyada üst üste kazak giymek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada üst üste abdest almak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste elbise giymek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste çorap çıkarmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste etek giymek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste yorgan görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments