Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste abdest almak

Rüyada üst üste abdest almak

Rüyada üst üste abdest almak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, darlanacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada üst üste abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada üst üste abdest almak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada iki ayakkabıyı üst üste giymek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada iki çorap üst üste giymek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada dişlerinin üst üste bindiğini görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada üst üste gömlek giymek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste bebek görmek ele geçen kazancın azalacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste kuran görmek rahat şekilde geçineceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments