Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste çorap çıkarmak

Rüyada üst üste çorap çıkarmak

Rüyada üst üste çorap çıkarmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste çorap çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada üst üste çorap çıkarmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kurulu düzenin bozulacağına delalettir.

Rüyada üst üste çorap giymek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok büyük borçlar alacağına inanılır.

Rüyada iki çorap üst üste giymek mesleğinde uzmanlık yapacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini üst üste görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst üste eski sevgiliyi görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst üste düşmek yolunda huzurla devam edeceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret eder.

Rüyada üst üste gömlek giymek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste at görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, yatırımların heba olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments