Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste yatak görmek

Rüyada üst üste yatak görmek

Rüyada üst üste yatak görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yanlış seçimler yapacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste yatak gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Rüyada üst üste yatak görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada üst üste çorap giymek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntülerin daha da artacağına delalettir.

Rüyada üst üste etek giymek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki gün üst üste aynı kişiyi görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada üst üste düşmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, ticarette öne geçeceğine, düşmanlarına da dost olacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste yorgan görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, önün açılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste araba görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine delalet eder.

Rüyada üst üste abdest almak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments