Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst üste yorgan görmek

Rüyada üst üste yorgan görmek

Rüyada üst üste yorgan görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hevesinin kursağında kalacağına, hasta ve üzgün olacağına, aileyle iş yapmayacağına delalet eder.

Rüyada üst üste yorgan gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada üst üste yorgan görmek büyük bir gelir toplayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst üste diş görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına tabir olunur.

Rüyada üst üste ceket giymek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste iki ayakkabı giymek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada üst üste taş dizmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına işaret eder.

Rüyada üst üste çorap giymek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işarettir.

Rüyada üst üste yatak görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst üste bebek görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments