Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rütbeli asker olmak

Rüyada rütbeli asker olmak

Rüyada rütbeli asker olmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada rütbeli asker olmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli programlar nedeniyle işinizi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada rütbeli asker olduğunu görmek şansının döneceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada rütbeli askerle konuşmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada askerde rütbe almak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gün sayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada yüksek rütbeli asker görmek özlemelerin son bulacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada rütbeli asker görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada üst rütbeli asker görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini rütbeli asker olarak görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, verimin her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada asker rütbesi görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments